Вихідні в Україні будуть спекотними, місцями - грози

Вихідні в Україні будуть спекотними, місцями - грози

Погода
Укрінформ
Погода на вихідних 8-9 липня у багатьох регіонах України буде по-справжньому літньою – зі спекою та грозами. Новий тиждень розпочнеться з короткочасних дощів і гроз майже по всій Україні, температура повітря дещо знизиться.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

Так, у суботу в Донецькій, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській та Херсонській областях стовпчики термометрів піднімуться до +31...+33 °С. На решті території країни температурні показники будуть набагато комфортнішими: у центрі, на Закарпатті та в Сумській області +24…+26 °С, у більшості західних та північних областей – +20…+23 °С.

Читайте також: Торішнє літо у Європі було найтеплішим в історії - кліматологи

На сході, півдні, у Полтавській, Кіровоградській та Черкаській областях погода в суботу буде хмарною, з дощами та грозами.

У неділю практично по всій Україні буде хмарно, але без опадів. Дощі та грози можливі лише на півдні, південному сході та сході. У Сумській області термометри покажуть +22…+24 °С, в Одеській, Миколаївській та Закарпатській областях – +28…+29 °С, у решті регіонів – +25…+27 °С.

Читайте також: Рекордна спека на планеті тримається вже третій день поспіль

Новий тиждень розпочнеться з короткочасних дощів і гроз по всій Україні, крім півдня та Запорізької області. На півночі температура повітря у понеділок становитиме +20…+22 °С, на заході, сході та в центрі – +23…+25 °С. Найспекотніша погода на початку тижня буде на півдні та Закарпатті – до +28 °С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-