На Одещині затримали продавчиню горілки, якою смертельно отруїлися чотири людини

На Одещині затримали продавчиню горілки, якою смертельно отруїлися чотири людини

Укрінформ
У селі Старостине Роздільнянського району поліцейські затримали продавчиню місцевого магазину. Жінка реалізовувала розливну горілку, через вживання якої загинули 4 людини, ще шестеро – перебувають у критичному стані.

Про це повідомили у ГУНП Одеської області, передає Укрінформ.

«Жінку, яка реалізувала сурогатний алкоголь, правоохоронці затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у реалізації незаконно виготовлених спиртовмісних речовин, що призвело до отруєння та смерті людей», – йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, 5 липня у селі Старостине медикам один за одним довелося госпіталізовувати місцевих жителів, яким стало зле після вживання горілки кустарного виробництва. «Напій» вони придбали в місцевому магазині.

«Троє людей у лікарні померли. Смерть ще одного чоловіка медики констатували за місцем його мешкання. Попередня причина смерті громадян – токсична дія та отруєння хімічними речовинами. Семеро людей наразі залишаються у критичному стані», – додали в поліції.

У рамках проваджень, розпочатих слідчими за статтями 115 (Умисне вбивство) та 204 Кримінального кодексу (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), призначено низку судових експертиз.

Читайте також: Пальне, тютюн, алкоголь: як навести лад на ринках підакцизних товарів

Як повідомляв Укрінформ, на Одещині зафіксували захворювання внаслідок вживання риби, у стані середньої тяжкості госпіталізували чотирьох жінок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-