У «ЛНР» анулюватимуть водійські посвідчення через неявку до «воєнкомату»

У «ЛНР» анулюватимуть водійські посвідчення через неявку до «воєнкомату»

Укрінформ
На захопленій території Луганської області росіяни анулюватимуть водійські посвідчення, якщо людина не з’явиться до воєнкомату.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

«Поблизу Кармазинівки, що південніше Сватового, спробували просунутися загарбники. Свої намагання витіснити наші війська із займаних позицій ворог підтримував авіацією, але результату не досяг. По цьому населеному пункту, а також по Невському росіяни вдарили ще й з повітря», - ідеться у повідомленні.

Не припиняються й обстріли артилерію – минулої доби ворог їх спрямував по Білогорівці та Невському.

Читайте також: Загарбники розгорнули на Луганщині ще один цілодобовий мобільний крематорій - Лисогор

«Втім, втрати росіяни відчутні несуть. За інформацією від військових, лише до Луганська щодня доставляють понад 80 загиблих загарбників. Тому там і посилюються примусова мобілізація. Так зване «міністерство внутрішніх справ» затвердило порядок позбавлення водійського посвідчення, якщо чоловік не з’явиться до військкомату», - зазначили в ЛОВА.

Упродовж доби відповідна інформація буде внесена в спеціальну базу і стане доступною на кожному блок-пості росіян. Нові обмеження набувають чинності з 11 липня.

Водночас загарбники продовжують комплекс заходів, спрямованих на насильницьке нав’язування російського громадянства мешканцям регіону.

Зокрема, в декількох населених пунктах області впроваджені заходи адміністративно-поліцейського тиску на місцевих мешканців.

«Проводяться обшуки помешкань із залякуванням господарів. Також тим, в кого немає паспорта РФ, намагаються обмежити пересування не тільки між містами та селами, а й в межах одного населеного пункту», - підкреслили в ОВА.

Читайте також: Загарбники посилили перевірку документів на кордоні між РФ і окупованою Луганщиною

Як повідомляв Укрінформ, у Луганській області армія РФ здійснила масовану атаку в районі Серебрянського лісництва, проте підрозділи 5-ї Слобожанської бригади Національної гвардії втримали позиції Сил оборони України на цьому напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-