Комунальники  в Маріуполі готові страйкувати через зарплатні борги

Комунальники в Маріуполі готові страйкувати через зарплатні борги

Фото
Укрінформ
У тимчасово окупованому Маріуполі працівники водоканалу попередили, що не ремонтуватимуть пошкоджені мережі, якщо до 7 липня їм не виплатять зароблене за травень.

Про це повідомляє у Телеграмі Маріупольська міська рада, передає Укрінформ.

"Співробітники водоканалу написали звернення, в якому поставили керівництву ультиматум – виплатити гроші до 7 липня. Якщо ні - містянам доведеться вирішувати проблеми проривів самостійно", - йдеться у повідомленні.

У міськраді нагадали, що в українському Маріуполі усі співробітники комунальних підприємств отримували гідну заробітну плату вчасно. Адже кожен працівник цінувався та мав повагу.

Але "русский мир" приніс свої рабські традиції неповаги та приниження. В окупованому Маріуполі місяцями чекають на заробітну плату на комунальних підприємствах, у школах та будівельних компаніях. Загарбники наживаються на звичайних людях, використовуючи безкоштовно їх працю.

Читайте також: В окупованому Маріуполі через брак медиків люди змушені лікуватися самотужки

До цього вже звикли жителі так званої "ДНР", але не маріупольці, наголосили в міськраді.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни в Маріуполі продовжують зносити пошкоджені обстрілами будинки, а мешканців, які не можуть документально підтвердити право власності на житло, виганяють з домівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-