Загарбники не віддають рідним тіла вбитих у Бердянську підлітків

Загарбники не віддають рідним тіла вбитих у Бердянську підлітків

Укрінформ
Сьогодні, 29 червня, в Бердянську мали провести в останню путь убитих ворожим снайпером хлопців. Але окупанти не віддають їхні тіла рідним.

Про це в Телеграмі повідомляє Бердянська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Цього слід було очікувати від рашистів. Бердянських підлітків, Тиграна Оганнісяна та Микиту Ханганова, яких убили окупанти, досі не дали поховати", - йдеться в дописі.

Зазначається, що дата, коли будуть похорони, також невідома.

Раніше повідомлялось із посиланням на Телеграм-канал "Бердянськ Сьогодні", що у Бердянську в четвер, 29 червня, відбудеться прощання з Микитою Хангановим та Тиграном Оганнісяном, яких убили російські загарбники за проукраїнську позицію.

24 червня в окупованому Бердянську загарбники заявили про «ліквідацію двох проукраїнських терористів». Один із них — 16-річний Тигран Оганнісян. В той же день у мережі з'явилось відео, записане Тиграном. На ньому хлопець каже: «Усе, це смерть, пацани. Прощавайте. Слава Україні». Тоді запис обривається.

Тиграна Оганнісяна окупанти викрали ще у вересні 2022 року. Його разом з іншим підлітком, Микитою Хангановим, звинуватили в тероризмі. За це їм загрожувало 20-річне ув’язнення.

Читайте також: Після вбивства підлітків у Бердянську росіяни тероризують дітей на Запоріжжі - мер Мелітополя

Європарламент у червні цього року вимагав від російської влади припинити процес проти дітей і дозволити їм виїхати на контрольовану Україною територію.

Правозахисники впевнені, що хлопців застрелив ворожий снайпер. Рідні Тиграна ще досі не бачили тіла хлопця. Його нібито впізнали родичі Микити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-