Укрзалізниця закриє рахівський напрямок на плановий ремонт

Укрзалізниця закриє рахівський напрямок на плановий ремонт

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" з 17 липня закриває на плановий ремонт рахівський напрямок - дільницю Делятин-Надвірна.

Про це УЗ повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Більше не можемо відкладати ремонт колії на дільниці Делятин-Надвірна, тож з 17 липня закриваємо рахівський напрямок на плановий ремонт. Це дозволить гарантувати там безпечний і трохи швидший рух", - йдеться у повідомленні.

У транспортному відомстві зауважили, що рейсові поїзди до Рахова будуть обмежені до Івано-Франківська з 17 до 27 липня. Проте обмеження стосуються тільки робочих днів – у вихідні поїзди курсуватимуть до/з Рахова стандартним чином.

Читайте також: Укрзалізниця призначає додатковий поїзд за маршрутом Київ - Львів

"Вже працюємо над призначенням щоденних «гірських шатлів» зі Львова до Ворохти (через Яремче та Татарів-Буковель) комфортабельними поїздами ДПКр-3. Це дизельні поїзди нового покоління з місцями для сидіння та кондиціонуванням в усіх вагонах першого та другого класу. Рейси зі Львова та зворотно з гір будуть виконуватися щоденно", - додали у компанії.

На період ремонтних робіт в горах (і на додачу – на ділянці Деражня-Комарівці) з 18 липня додатково призначаємо рейс №255/256 ще одним дефіцитним напрямком: Київ-Чернівці. Таким чином, поки вагони поїзда №55/56 не зможуть проїхати до Рахова, з 16 по 27 липня вони ж сполучатимуть столицю з Буковиною.

"До максимально популярного в цьому сезоні Івано-Франківська курсуватиме ще один додатковий поїзд: №226 Запоріжжя – Івано-Франківськ. Поки що тестово в одну дату – 12 липня із Запоріжжя, 13 липня з Івано-Франківська", - поінформували в Укрзалізниці.

Читайте також: Укрзалізниця планує закрити станції, які не працюють понад 5 років

️Як повідомлялося. Європейський Союз інвестує в розбудову залізничної інфраструктури України. Ці кошти надаються в межах фінансового інструменту Connecting Europe Facility (CEF) для розвитку прикордонних переходів з Республікою Польща, Румунією, Словацькою Республікою та Угорщиною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-