Наєв закликав жителів Сумщини виїхати з прикордонних районів

Наєв закликав жителів Сумщини виїхати з прикордонних районів

Укрінформ
Сумський напрямок залишається найбільш небезпечним у Північній операційній зоні, тому жителям прикордонних районів необхідно виїхати у більш безпечні регіони.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба командування об’єднаних сил ЗСУ.

«Сумський напрямок залишається найбільш небезпечним у Північній операційній зоні. Прикордонні населені пункти щодня потерпають від ворожих обстрілів. Ворог гатить з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню. Перебуваючи в одному з населених пунктів, особисто переконав одну родину місцевих мешканців терміново виїхати, тому що була безпосередня небезпека. Наразі закликаю всіх громадян, які мешкають у прикордонних районах Сумщини виїхати», – цитує пресслужба командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Читайте також: На півночі завершили будівництво психологічно-тактичних смуг перешкод - Наєв

Як зазначається, ворог з незрозумілою наполегливістю майже щодня обстрілює територію Сумщини з РСЗВ, артилерії та завдає ударів з повітря керованими авіаційними боєприпасами. Абсолютну більшість жертв та постраждалих об’єктів становлять саме місцеві жителі, приватні будинки та цивільні установи.

Наєв також зауважив, що влада на місцях знає алгоритм дій та шляхи для евакуації.

«Влада на місцях знає алгоритми і шляхи евакуаційних заходів. Для цього є все. Закликаю всіх, будь ласка, виїжджайте для того, щоб зберегти своє життя! А Сили оборони продовжать боронити українську землю», – наголосив Наєв.

Як зазначається, військовослужбовці Сил оборони України надійно утримують свої позиції та готові дати відсіч ворогові.

Читайте також: У Мінреінтеграції нагадали правила евакуації з дітьми

Як повідомляв Укрінформ, 26 червня на навчальному тактичному полі в зоні відповідальності угрупування військ «Суми» відбулися масштабні комплексні тренування підрозділів Сил оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-