На Запоріжжі колаборанти масово телефонують українським спецслужбам, аби врятуватися - Федоров

На Запоріжжі колаборанти масово телефонують українським спецслужбам, аби врятуватися - Федоров

Укрінформ
Після "перевороту" у Росії на тимчасово окупованій території Запорізької області колаборанти почали телефонувати українським спецслужбам.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Такої кількості колаборантів і зрадників, які знаходились на тимчасово окупованій території, ні наші спецслужби, ні наші органи місцевого самоврядування не бачили за останній майже рік. Вони масово телефонували, намагались знайти можливість співробітництва і ми одразу побачили, хто готовий на це, а хто ні. Останні два дні вони намагалися шукати для себе шляхи для порятунку", - сказав Федоров.

За словами мера, окупанти не випускають зрадників та колаборантів. Наприклад, днями один із поліцейських-колаборантів намагався виїхати, але його не випустили.

Читайте також: У Сімферополі підірвалося авто із запорізьким колаборантом - ЗМІ

Федоров нагадав, що на КПП "Чонгар" через підрив мосту перекрито рух, на КПП "Армянськ" - ускладнено, що суттєво загальмує перекидання військового озброєння з окупованого Криму на окуповані загарбниками території Запорізької і Херсонської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-