Росіяни за минулу добу обстріляли три райони Харківщини

Росіяни за минулу добу обстріляли три райони Харківщини

Укрінформ
Російські війська минулої доби, 24 червня, обстріляли прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Зокрема, під вогнем російських загарбників перебували Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань, Огірцеве, Гатище, Красне Перше, Дворічна, Масютівка, Кислівка, Берестове та інші населені пункти.

У селі Кругляківка Куп'янського району поранення дістав 49-річний цивільний чоловік.

«У м. Південне Харківського району хлопчик 7 років знайшов предмет, схожий на патрон, та вдарив ним по стіні. Внаслідок вибуху хлопчик отримав поранення та був госпіталізований», - заявив Синєгубов.

Він також зауважив, що триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 111 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Армія РФ 59 разів обстріляла Херсонщину, двоє поранених

«На лінії зіткнення ворог здійснив спробу вести наступальні дії у напрямку Берестового. Зазнав невдачі та відступив з втратами», - повідомив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, Харківська область перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів та руйнує інфраструктурні об’єкти регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-