В Україні на вихідних буде спека з дощами і грозами

В Україні на вихідних буде спека з дощами і грозами

Погода
Укрінформ
Погода на вихідних 24-25 червня у різних регіонах України відрізнятиметься: на заході буде прохолодно, на решті території – спека. При цьому парасольки стануть у пригоді практично всім українцям.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу на сході, півдні, півночі та в центрі країни пануватиме спекотна погода (+29…+31 °С) із короткочасними дощами та грозами. Без опадів буде лише у Запорізькій та Херсонській областях. У західних областях буде набагато прохолодніше – близько +19…+22 °С.

У неділю в Донецькій, Луганській, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Одеській, Дніпропетровській та Запорізькій областях термометри покажуть +27…+29 °С. На півночі та в центрі очікуються максимально комфортні +22…+24 °С, у західних регіонах – +20…+22 °С. День також буде дощовим, із грозами. Негода мине лише Дніпропетровську, Донецьку, Херсонську та Запорізьку області.

У понеділок на більшій частині території країни термометри покажуть +23…+25 °С. На півдні та сході буде спекотно – +28…+30 °С. Без опадів погода на початку тижня буде лише у Херсонській, Запорізькій, Львівській, Волинській, Рівненській, Київській та Житомирській областях.

Синоптики також попереджають, що 24-25 червня у південних, східних та центральних областях України очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-