На Харківщині двоє людей підірвалися на вибухівці

На Харківщині двоє людей підірвалися на вибухівці

Укрінформ
У Харківській області минулої доби двоє людей підірвалися на вибухонебезпечних предметах.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Протягом минулої доби ворог продовжував з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілювати цивільну інфраструктуру населених пунктів Харківського, Куп'янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів області”, - зазначив він.

За словами Синєгубова, під російським вогнем перебували Гур'їв Козачок, Уди, Червона Зоря, Козача Лопань, Липці, Тернова, Стариця, Огірцеве, Охрімівка, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Лютівка та Івашки.

Внаслідок ворожих обстрілів біля сіл Ківшарівка та Глушківка Куп'янського району сталися лісові пожежі.

Як підкреслив очільник ОВА, в Ізюмі під час спалювання сміття здетонував вибуховий предмет. Поранення дістав чоловік віком 52 років. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості.

На березі річки в селі Оскіл Ізюмського району на протипіхотній міні підірвався 32-річний чоловік. Госпіталізований з пораненням у стані середньої тяжкості.

Читайте також: На Одещині вибухнула морська міна, яку винесло до берега після підриву Каховської ГЕС

Як додав Синєгубов, на Харківщині тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій знешкодили 127 вибухонебезпечних предметів..

Як повідомляв Укрінформ, у селі Гур'їв Козачок на Харківщині 17 червня російська ракета влучила в автомобіль, загинули двоє волонтерів.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-