У херсонському мікрорайоні Корабел змінили час комендантської години

У херсонському мікрорайоні Корабел змінили час комендантської години

Укрінформ
У Херсоні на території затопленого внаслідок підриву Каховської ГЕС мікрорайону «Острів» (Корабел), за виключенням територій Нафтогавані та Гідропарку, з 19 червня запровадили комендантську годину з 22:00 до 05:00.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська МВА

«На території мікрорайону Корабел, за виключенням територій Нафтогавані та Гідропарку, з 19 червня запроваджується комендантська година з 22:00 до 05:00», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на території Нафтогавань та Гідропарк з 19 червня заборонено вʼїзд громадянам, у звʼязку з проведенням заходів із розмінування та забезпечення безпекової ситуації. Також тут запроваджено комендантську годину з 15:00 до 12:00 наступної доби. А в дозволений час з 12 до 15 щоденно можливе перебування виключно представників відповідних структур, які забезпечують населення продуктами, водою тощо та здійснення, у разі необхідності, евакуаційних заходів представниками, які здійснюють відповідні заходи.

Читайте також: У деяких громадах Нікопольського району зміниться тривалість комендантської години

В інших населених пунктах Херсонської міської територіальної громади діє комендантська година згідно з виданим наказом начальника Херсонської міської військової - з 21:00 до 05:00.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні мікрорайон «Острів» (Корабел), що був закритий через затоплення і де діяла подовжена комендантська година, відкритий, комендантська година у мікрорайоні триватиме з 22:00 до 05:00. Проте Нафтогавань та Гідропарк на Острові закриті для в’їзду.

Комендантська година у мікрорайоні «Острів» (Корабел) у Херсоні діяла з 15 год. 00 хв. 13 червня 2023 року до 12 год. 00 хв. наступної доби. Комендантська година в такому режимі була оголошена до 19 червня 2023 року включно.

У Херсоні з 13 червня була введена заборона на вʼїзд до мікрорайону Корабел, що постраждав через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Фото: Суспільне Херсон

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-