Прокурор із Закарпаття «погорів» на хабарі у $30 тисяч

Прокурор із Закарпаття «погорів» на хабарі у $30 тисяч

Укрінформ
На корупційному злочині викрили працівника поліції та прокурора окружної прокуратури Ужгорода, які отримали $30 тисяч від підозрюваного в організації наркоугруповання.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора в Телеграмі, передає Укрінформ. 

«Знову викрито на хабарі «служителів закону» — працівника поліції та прокурора окружної прокуратури Ужгорода. Тридцять тисяч доларів від підозрюваного в співорганізації наркоугруповання за сприяння уникненню відповідальності", - зазначив генпрокурор Андрій Костін.

За даними слідства, у квітні вони двома траншами отримали $30 тис. неправомірної вигоди. За ці кошти обіцяли вчинити фальсифікацію матеріалів експертиз, забезпечити неприбуття свідків на судове засідання і подальше сприяння в ухваленні судом виправдального вироку.

Читайте також: Двох працівників СБУ засудили до восьми років тюрми за вимагання хабаря

Наразі за процесуального керівництва ОГП прокурору Ужгородської окружної прокуратури повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 ККУ (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)

Уточнюється, що його спільник, працівник Нацполіції, був затриманий раніше - після отримання другого траншу хабаря.

Досудове розслідування здійснюється ДБР за оперативного супроводу СБУ.

Читайте також: Викритому на хабарі депутату Рівненської облради оголосили підозру

Як повідомлялося, на Буковині затримали й повідомили про підозру керівнику благодійної організації за продаж гуманітарної допомоги на суму понад 5 млн грн.

Фото: ОГП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-