На вихідних в Україні - переважно тепло, у більшості регіонів прогнозують дощі з грозами

На вихідних в Україні - переважно тепло, у більшості регіонів прогнозують дощі з грозами

Погода
Укрінформ
Погода на вихідних 17-18 червня у всіх регіонах України відповідатиме кліматичній літній нормі, при цьому в більшості областей пройдуть дощі з грозами.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу побачити ясне небо вдасться лише мешканцям Києва, північних і центральних областей. Температура повітря тут становитиме +27…+29 °С.

На заході країни через затяжні дощі буде відчутно прохолодніше — +19…+22 °С. У Рівненській, Чернівецькій, Хмельницькій областях очікуються сильні зливи з грозами.

Короткочасні дощі з грозами пройдуть у всіх південних та східних областях. Повітря там прогріється до +24…+27 °С.

У неділю помірні дощі пройдуть на заході, півдні та сході України, у центрі та на півночі очікується мінлива хмарність. У західних областях термометри покажуть +20…+22 °С, на решті території країни — +26…+29 °С.

Читайте також: В Іспанії зафіксували найспекотнішу весну за всю історію

У понеділок лише у північних та східних областях країни погода буде без опадів. У західних регіонах стовпчики термометрів піднімуться до +23…+25 °С, на решті території — +26…+28 °С.

17–18 червня мешканцям Донецької, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Полтавської, Черкаської, Рівненської, Чернівецької та Вінницької областей варто бути дуже обережними з вогнем на відкритій місцевості — оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-