В окупованому Генічеську люди залишилися без роботи та засобів для існування - Хлань

В окупованому Генічеську люди залишилися без роботи та засобів для існування - Хлань

Укрінформ
У Генічеську на Херсонщині, де загарбники з моменту окупації області впроваджували всі свої «ініціативи», люди залишилися без роботи та засобів для існування.

Як передає Укрінформ, про це написав у Фейсбуці депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

«Пенсіонерам, яким немає що їсти, потрібно у спеку відстояти одну чергу, щоб записатись, потім в іншому кінці міста знову відстояти цілий день, щоб отримати набір продуктів: 1 кг цукру, рису, борошна, згущене молоко та кілька в томаті. Раніше був ще літр олії - забрали», - повідомив Хлань.

За його словами, люди залишаються без роботи, без засобів для існування. В центрі міста - велика яма, а в ній вода. Як зазначив Хлань щодо ремонту, то "витягли товсту іржаву трубу і кинули - це називається ремонт".

«Запчастин немає. Кажуть, що з 1 вересня тут не буде і їхнього паспортного столу», - написав депутат облради.

Фото: Sergey Khlan, Facebook

Хлань також оприлюднив фото парку Шевченка у Генічеську, де поряд збирають пенсіонерів. Агресори пофарбували в триколор вхід, повісили дешевий банер та свою «ганчірку» — це загарбники назвали реконструкцією парку.

Читайте також: «Сезон літньої бавовни» дістався Генічеська – Федоров

Він нагадав, що росіяни з моменту окупації області всі свої «ініціативи» спочатку впроваджували у Генічеську - ліпили картинку «прекрасного життя», обіцяли захмарні зарплати, пенсії, соцдопомогу та перспективи курортних сезонів, і ось такий вийшов результат за півтора року окупації.

Як повідомляв Укрінформ, понад 3 000 осіб евакуйовані з населених пунктів правобережжя Херсонської області, ще 133 осіб удалося врятувати з тимчасово підконтрольної російським загарбникам території області на лівому березі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-