У херсонському мікрорайоні Корабел продовжили комендантську годину

У херсонському мікрорайоні Корабел продовжили комендантську годину

Укрінформ
У Херсоні в районі Корабел продовжили комендантську годину. В цей час будуть працювати відповідні служби.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передає Укрінформ із посиланням на сайт МВС.

“Було прийнято на військовій раді рішення продовжити комендантську годину в районі Корабел. В цей час будуть працювати відповідні служби - поліції і житлово-комунальні. Ми маємо розуміти, що відбувається в цьому районі”, - сказав Клименко.

Міністр повідомив, що вже евакуйовані 2 779 осіб. За сьогодні - 22 особи.

Читайте також: З правобережжя Херсонщини евакуювали понад 3 000 осіб - Верещук

“Що стосується заходів, які ми проводимо, вони достатньо дотично прив'язані до сходу води. Ми маємо за добу зменшення глибини і води в мікрорайоні Корабел приблизно пів метра”, - сказав Клименко.

Він додав, що на цю територію першими заходять сапери. Після цього заходять поліцейські та працівники житлово-комунального господарства. Далі будуть працювати енергетики і працівники газової галузі. Тільки після цього зайдуть спеціалісти, які будуть відповідати за санітарний та за епідеміологічний стан.

Окрім цього, міністр розповів, що були зафіксовані три випадки, коли люди захотіли зайти в чуже пусте помешкання. Саме в районі мікрорайону Острів міста Херсона. Але це всі такі випадки, які були зафіксовані.

Очільник МВС звернув увагу на те, що нині усі люди в першу чергу забезпечені водою і продуктами харчування.

Читайте також: У Херсоні рятувальники збирають масляну пляму, яка витекла з Каховської ГЕС – Клименко

“Продовольчі набори розвозяться кожного дня в достатній кількості для того, щоб люди не потребували нестачі в продуктах. Також на даний момент ми прийняли майже 2900 заявок від наших громадян щодо пошкодження майна”, - повідомив він.

Як повідомлялося, у ніч проти 6 червня російська армія підірвала греблю Каховської ГЕС. На Херсонщині тривають рятувальні роботи та заходи з евакуації населення з місць затоплення.

Фото: Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-