У Кривому Розі російські ракети пошкодили понад 70 будинків і п’ять навчальних закладів – МВС

У Кривому Розі російські ракети пошкодили понад 70 будинків і п’ять навчальних закладів – МВС

Укрінформ
Ракетні удари, яких цієї ночі Росія завдала по Кривому Рогу, відбулися у період із 3:10 до 3:16. Внаслідок атаки пошкоджені понад 70 будинків і п’ять навчальних закладів.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, передає кореспондент Укрінформу.

«Із 3:10 до 3:16 були завдані ракетні удари по Кривому Рогу ворогом. Одна ракета влучила у п'ятиповерховий житловий будинок – було повністю знищено пожежею два поверхи. Ми також констатували знищення перекриттів між першим і другим поверхами - там 4 жертви: молода сім’я 22-ох років, одна літня людина і одного чоловіка, приблизно 30 років, ми зараз ідентифікуємо», - сказав очільник МВС.

За його словами, ще одна ракета влучила у складську будівлю, де працювало близько 25 цивільних у цілодобовому режимі. Це був склад бутильованої води, звідки її розвозили в усі куточки України, зокрема й у Херсонську область.

Читайте також: Кількість загиблих внаслідок ракетної атаки на Кривий Ріг збільшилася до 11

«Ми констатуємо, що наразі 11 чоловік, саме цивільних осіб - жителів Кривого Рогу, загинуло», - сказав міністр.

Клименко додав, що внаслідок нічної атаки пошкоджено кілька десятків приватних та багатоповерхових будинків і п’ять навчальних закладів.

«Біля цього будинку, у який потрапила ракета, паралельно 68 будинків (приватних - ред.) сильно постраждало і ще чотири 5-поверхових будинки. Постраждало 3 школи, ВНЗ і спеціальний професійний навчальний заклад», - уточнив він.

Нічна атака на Кривий Ріг

Зараз, за словами міністра, все місто включилося у ліквідацію наслідків цієї атаки. «Ми бачимо, як люди несуть дошки, питну воду, як працюють комунальні служби», - зазначив він.

Як повідомлялося, в ніч проти 13 червня російські війська випустили по Кривому Рогу шість крилатих ракет. Унаслідок п'яти влучань зазнав значних руйнувань і зайнявся багатоповерховий житловий будинок, також загарбники поцілили по складу і приватному підприємству.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-