На Херсонщині заборонили літній оздоровчий сезон

На Херсонщині заборонили літній оздоровчий сезон

Укрінформ
На Херсонщині заборонили проведення літнього оздоровчого сезону.

Про це у Телеграмі повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«У зв’язку з воєнним станом та надзвичайною ситуацією в області під забороною проведення так званого літнього оздоровчого сезону», - зазначив Прокудін.

Він додав, що , відповідно до рішення Ради оборони області, людям заборонили відвідувати місця масового відпочинку – пляжі, водоймища та лісові зони. Також, в області заборонили відпочивати біля об’єктів інфраструктури, сил оборони та інших, які мають підвищену мінну небезпеку.

Олександр Прокудін також наголосив, що жителі Херсонщини, яких евакуювали, зможуть повернутися у свої домівки лише після того, як місцевість оглянуть вибухотехніки, правоохоронці, екологи та комунальні служби. Людей просять набратися терпіння.

Читайте також: З підтопленої Калинівської громади на Херсонщині евакуювали 154 особи

Голова Херсонської ОВА зауважив, що рівень води в області стрімко падає, а тому влада готується до наслідків «великої води».

Як повідомляло агентство, російські війська 6 червня здійснили підрив Каховської ГЕС. Внаслідок підриву машинної зали зсередини станцію повністю зруйновано. Розпочалась евакуація населення з потенційних районів затоплення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-