У Куп'янську аміаку в повітрі не виявили, заміри в інших населених пунктах тривають — ОВА

У Куп'янську аміаку в повітрі не виявили, заміри в інших населених пунктах тривають — ОВА

Укрінформ
У Куп'янську Харківської області станом на цей час загрози через пошкодження трубопроводу з аміаком, який раніше пошкодили російські війська, немає. Заміри повітря в інших населених пунктах тривають.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Станом на зараз заміри у місті Куп‘янськ показують, що наявність аміаку у повітрі відсутня. За попередніми повідомленнями фахівців, які працюють на місці, загрози розповсюдження небезпечних речовин у Куп’янській громаді немає", — зазначив він.

Читайте також: Ворог пошкодив трубопровід з аміаком на Харківщині

У населених пунктах, розташованих ближче до кордону з Росією, за даними Синєгубова, заміри ще не завершені. Так, ідеться про Кучерівку, Синьківку і Петропавлівку.

Голова ОВА запевнив, що ситуація контрольована.

"Продовжуємо контролювати рівень забруднення. Просимо зберігати спокій та слідкувати за офіційними повідомленнями", — додав він.

Як повідомляв Укрінформ, у Куп‘янському районі Харківської області російським обстрілом пошкоджений трубопровід з аміаком.

Як повідомляв Укрінформ, у Куп‘янському районі Харківської області російська армія пошкодила трубопровід з аміаком, унаслідок чого відбулася розгерметизація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-