Пляжі Чорноморська закриті для купання

Пляжі Чорноморська закриті для купання

Укрінформ
Цьогоріч пляжі міста Чорноморськ будуть знову закритими для купання.

Про це у Фейсбуці повідомив мер міста Василь Гуляєв, передає Укрінформ.

«На превеликий жаль, заборона на купання у морі в Чорноморську діє», - сказав мер.

Гуляєв наголосив, що заборона накладена військовими через те, що на пляжах Чорноморська немає хвилерізів.Тому, за словами Гуляєва, в місті розглядається питання відкриття пляжів для купання, але остаточного рішення ще немає.

«Може у будь-який час пригнати міну – треба ставити сітки. Немає хвилерізів - неможливо поставити сітки», - пояснив Гуляєв.

Зазначимо, що в Одесі такі сітки натягнули між траверсами на пляжі між 13 та 14 станціями Великого Фонтану. На вході на пляж розміщено інформаційний стенд із правилами поведінками на узбережжі. На пляжі забороняється знаходитися під час повітряної тривоги та з 21:00 до 7.00 щоденно. Купатися можна лише у спеціально облаштованій зоні – межа позначена буями.

Читайте також: У Києві не планують відкривати пляжний сезон

Військове командування заявляло, що вважає недоцільним відкриття курортного сезону в Одеській області. Своєю чергою, голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук повідомляв, що військові очікують від одеського муніципалітету відповідних пропозицій щодо облаштування зон відпочинку на певних локаціях.

Укрінформ звернувся по коментар щодо відкриття таких локацій до одеської мерії. Там нам повідомили, що наразі інформації в муніципалітеті немає, і не прокоментували підготовчі роботи на пляжі між 13 й 14 станціями Фонтану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-