У Вінниці вшанували пам'ять бійців КОРДу, загиблих рід час ракетного удару на Запоріжжі

У Вінниці вшанували пам'ять бійців КОРДу, загиблих рід час ракетного удару на Запоріжжі

Фото
Укрінформ
У Вінниці у понеділок, 22 травня, вшанували пам'ять дев'яти бійців КОРДу, загиблих рік тому під час ворожого ракетного удару на Запоріжжі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Меморіальні заходи відбулися на Сабарівському кладовищі, де поховані загиблі правоохоронці. Участь у мітингу-реквіємі на вшанування їх пам'яті узяли родини полеглих спецпризначенців, їхні колеги та друзі, представники влади.

«Рік, як Вінниччина та Україна втратила 9 Героїв, наших спецпризначенців. Вони з честю й гідністю виконували складні завдання у зоні активних бойових дій. Вони були справжніми професіоналами. Вони були кращими з кращих. Вони віддали життя за свободу України, за щасливе і мирне життя наших дітей. Але війна, на жаль, продовжується... Пам'ятаємо наших Героїв. Вони назавжди в наших серцях», - написав у Телеграмі начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Читайте також: У Києві вшанували память загиблого французького репортера Армана Солдіна

Як повідомлялось, у ніч з 21 на 22 травня 2022 року росія завдала підступного ракетного удару по Запоріжжю. Тієї ночі загинули 23 бійці Полк спецпризначення «Сафарі» НПУ з багатьох областей України. Серед них і дев'ятеро вінничан: полковник поліції Михайло Зайцев, підполковник поліції Ігор Подзігун, майори поліції Дмитро Клименко та Богдан Щербань, капітани поліції Віталій Антощук, Богдан Булега і Віталій Олійник, а також старші лейтенанти поліції Ігор Бондарчук та Артур Турляк.

На початку повномасштабного вторгнення вони були серед перших добровольців, які прийшли в полк, щоб боронити Україну.

Фото: Сергій Борзов / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-