На Рівненщині у ДТП загинув волонтер, якого кілька місяців тому звільнили в російського полону

На Рівненщині у ДТП загинув волонтер, якого кілька місяців тому звільнили в російського полону

Укрінформ
На Рівненщині у ДТП загинув 58-річний водій - волинянин, який кілька місяців тому звільнився із російського полону і долучився до волонтерської діяльності, допомагаючи побратимам.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Рівненської області.

«Автопригода сталася 20 травня близько 15:30 на автодорозі «Київ - Ковель - Ягодин» поблизу села Городець», - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що водій автомобіля Mazda, 61-річний житель селища Рафалівка під час маневру обгону допустив зіткнення із зустрічним бусом Renault Master під керуванням 58-річного жителя Волинської області.

Читайте також: В Україні за чотири місяці у ДТП загинули 852 людини — поліція

Внаслідок ДТП загинули обидва керманичі. Також постраждала пасажирка Renault — 58-річна дружина водія. У неї діагностували переломи ребер та ноги: жінку госпіталізували до Сарненської лікарні.

За цим фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох осіб, розпочато досудове розслідування.

У поліції інформують, що загиблий 58-річний водій кілька місяців тому звільнився із російського полону і долучився до волонтерської діяльності. Чоловік того дня доправляв бусом позашляховик на схід України, де дислокуються його побратими.

Фото: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-