На вихідних в Україні подекуди дощитиме, на півдні до +28°

На вихідних в Україні подекуди дощитиме, на півдні до +28°

Погода
Укрінформ
Погода у вихідні по всій Україні буде по-справжньому теплою, хоча місцями пройдуть дощі та грози.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу, 20 травня, температура повітря в більшості областей країни прогнозується від +22 до +26 °С. При цьому можливі короткочасні дощі з грозами.

На півдні, південному сході та сході України буде хмарно з проясненнями, але без опадів і по-літньому тепло – +25…+28 °С.

У неділю, 21 травня, карта опадів кардинально зміниться. Так, дощі з грозами пройдуть практично у всіх південних, південно-східних та центральних областях України, а в Києві та решті регіонів день буде хмарним, але без опадів. Найтепліше буде у Херсонській, Одеській та Запорізькій областях – +25…+27 °С, на решті території – +22…+25 °С.

Новий тиждень розпочнеться з незначного зниження температури. У понеділок, 22 травня, на Луганщині та Донеччині прогнозується +19…+21 °С, на північному сході повітря прогріється до +21…+23 °С, на решті території країни очікується +24…+26 °С.

Читайте також: В Україні через потепління активізуються грози - синоптики

Погода на початку тижня буде дощовою у Харківській, Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській та Херсонській областях, в інших регіонах – мінлива хмарність, без опадів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-