У Маріуполі вивісили прапор України на зруйнованій росіянами будівлі палацу культури

У Маріуполі вивісили прапор України на зруйнованій росіянами будівлі палацу культури

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі на будівлі палацу культури «Іскра», зруйнованого загарбниками, місцеві жителі вивісили прапор України.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Маріупольці незламні! На будівлі палацу культури «Іскра», зруйнованого росіянами, місцеві жителі вивісили український прапор. Маріупольці ще раз продемонстрували свою відвагу та небажання жити під російською окупацією. Вони знають, що Маріуполь – це Україна! Чекають на ЗСУ та звільнення Маріуполя! Усі разом віримо та наближаємо Перемогу», - йдеться у повідомленні під відповідним фото.

Читайте також: Загарбники почали мобілізацію бюджетників у Маріуполі

Як повідомлялося, 7 травня у соцмережах з’явилося відео, на якому у захопленому Маріуполі невідомий чоловік розгорнув прапор України і ходив з ним по вулиці вздовж багатоповерхівок.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Пошкоджені та зруйновані житлові будинки, лікарні, школи, дитсадки тощо.

Наразі у місті залишаються понад 100 тис. жителів. Загарбники примушують мешканців міста, особливо бюджетників, отримувати російські паспорти.

Читайте також: У Маріуполі фіксують високу активність російських гвинтокрилів

Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-