У Скадовську загарбники згортають діяльність своїх адміністрацій - Генштаб

У Скадовську загарбники згортають діяльність своїх адміністрацій - Генштаб

Укрінформ
У місті Скадовськ Херсонської області російські загарбники згортають діяльність районної та міської адміністрацій.

Про це йдеться в оперативній інформації щодо російського вторгнення, оприлюдненій на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У місті Скадовськ відзначено згортання діяльності районної та міської адміністрацій. Так, у ніч із 6 на 7 травня окупанти завантажили в автомобільний транспорт документацію, оргтехніку та інше майно державних установ, а вже на ранок 7 травня, разом із сім’ями, місто залишила значна частина російської окупаційної адміністрації», - йдеться у повідомленні.

За даними Генштабу, нині подібна ситуація спостерігається у таких населених пунктах Херсонщини, як Михайлівка, Петрівка, Шевченко, Широке, Улянівка та Красне.

Читайте також: Ворог переміщує «міністерства» із захопленого Скадовська - Хлань

«Враховуючи багатокілометрові затори, які останнім часом утворились на в’їзді до Криму та в районі Керченського мосту, вивезення документації та награбованого майна з державних установ тимчасово захопленої Херсонської області загарбники планують здійснити морським шляхом, за допомогою суховантажного судна, через порт міста Бердянськ», - йдеться у зведенні Генштабу.

Як повідомлялося, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 8 травня 2023 року ліквідували близько 194 тисяч 970 російських агресорів, при цьому за минулу добу - 540 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-