На Запоріжжі загарбники під прикриттям евакуації цивільного населення вивозять своїх солдат

На Запоріжжі загарбники під прикриттям евакуації цивільного населення вивозять своїх солдат

Укрінформ
На тимчасово окупованій території Запорізької області разом із мирним населенням російські загарбники вивозять своїх військових.

Як передає Укрінформ, про це Бердянська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

"Зранку до Бердянська заїхали евакуаційні автобуси. За попередніми даними, людей, евакуйованих із інших тимчасово окупованих територій Запорізької області, розселили на базах відпочинку на Косі. Але ми маємо свідчення, які вказують на те, що ця евакуація цивільних могла бути прикриттям", - йдеться у дописі.

Зазначається, що у Токмаку в батьків вимагали щось на кшталт довіреності на дитину — дітей саджали в окремі автобуси. Жінок та невелику кількість чоловіків — до іншого автобуса. В міській адміністрації додають, що з цивільними була лише третина автобусів, решта — з російськими військовими.

Читайте також: росіяни на Запоріжжі організовують «евакуацію» до Бердянська, дітей хочуть вивезти примусово – Федоров

"Мирне населення заїхало до Бердянська, а армію загарбника повезли в бік Маріуполя. Є підстави вважати, що окупанти під прикриттям живого щита вивозили своїх солдатів", - йдеться в коментарі.

Раніше повідомлялось, що напередодні окупанти оголосили про евакуацію з 15 населених пунктів на Запоріжжі. Людей вивозять на бази відпочинку в тимчасово окуповані Кирилівку та Бердянськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-