російська авіація завдала удару по Глухову на Сумщині, п‘ятеро поранених

російська авіація завдала удару по Глухову на Сумщині, п‘ятеро поранених

Оновлено
Укрінформ
Увечері 5 травня російські загарбники з літака Су-35 завдали удару керованими авіабомбами по Глухову Сумської області, постраждали п‘ятеро людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Оперативне командування “Північ”.

“Близько 22:13 5 травня завдано авіаудар, 2 КАБ з ворожого літака Су-35, по н.п. Глухів. Внаслідок удару пошкоджено 44 приватні домоволодіння та заклад освіти”, - йдеться у повідомленні.

Як згодом повідомило Суспільне із посиланням на міського голову Глухова Надію Вайло, до лікарні госпіталізували чотирьох постраждалих, серед них – дитина, також пошкоджені чи зруйновані майже пів сотні будинків.

«Внаслідок авіаудару по Глухову близько 50 будинків зазнали пошкоджень, частина зруйнована. У місцевій школі вибиті шибки та двері. Також до лікарні ушпиталили чотирьох людей, які отримали тілесні травми, серед них одна дитина», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Армія рф за добу 71 раз обстріляла Херсонщину, двоє поранених

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу Збройних сил України, минулої доби ворог завдав вісім ракетних, 49 авіаційних ударів та здійснив 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Постраждали мирні люди, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-