На Харківщині у полі підірвалися і померли двоє механізаторів

На Харківщині у полі підірвалися і померли двоє механізаторів

Оновлено
Укрінформ
На Харківщині двоє чоловіків, які підірвалися в полі під час сільськогосподарських робіт, від отриманих травм померли.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні близько 14:20 в Ізюмському районі між селами Вербівка та Вовчий Яр люди підірвалися на полі, які виїхали на сільськогосподарській техніці. Отримали поранення», - повідомив Синєгубов.

Читайте також: У центрі Балаклії жінка наступила на міну-«пелюстку»

Він зазначив, що наразі на місці працюють спеціалісти ДСНС

За його словами, загалом мінна небезпека в регіоні залишається дуже високою.

«Щодня підсилені піротехнічні підрозділи ДСНС працюють над розмінуванням Харківщини. В цих роботах задіяно більше як 250 осіб та понад 100 одиниць спецтехніки», - зазначив начальник ОВА.

За даними адміністрації, в області виявлено та вже знешкоджено майже 66 тис. вибухонебезпечних предметів.

«За оновленою інформацією Харківського обласного центру екстреної медичної допомоги, 2 чоловіків 39 та 47 років, які підірвалися сьогодні в Ізюмському районі, від отриманих травм загинули. На жаль, медики не змогли врятувати їхні життя», - поінформував начальник ОВА у Телеграмі.

Читайте також: На Херсонщині тракторист підірвався на міні

Як повідомлялося, 27 квітня близько 16 години службовий автомобіль з енергетиками підірвався на протитанковій міні біля с. Токарівка Дергачівської громади Харківського району (цей населений пункт перебував під окупацією від початку повномасштабного вторгнення до контрнаступу ЗСУ у вересні 2022 року). У результаті вибуху загинув 54-річний водій. Інші чотири енергетики отримали травми різного ступеню важкості.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-