На Прикарпатті відкрили памʼятні дошки загиблим нацгвардійцям Юрію Дякуну та Михайлу Доцяку

На Прикарпатті відкрили памʼятні дошки загиблим нацгвардійцям Юрію Дякуну та Михайлу Доцяку

Фото
Укрінформ
Біля Богородчанської районної державної адміністрації на Прикарпатті відкрили памʼятні дошки загиблим під час повномасштабної війни нацгвардійцям Юрію Дякуну та Михайлу Доцяку.

Про це поінформували у Нацгвардії України, передає Укрінформ.

«Вшанувати пам’ять про загиблих військовослужбовців прийшли рідні, побратими та представники місцевих органів влади», - заявили у НПУ.

За інформацією установи, Дякун був з села Росільна, а Доцяк - з села Іваниківка Івано-Франківської області.

Читайте також: У Харкові відкрили виставку «Наодинці» про жінок, які втратили чоловіків на війні

«Під час повномасштабної війни в перші дні вони відправилися на захист своєї країни, приєднавшись до лав Національної гвардії. Юрій Доцяк загинув 26 березня 2023 року, а Михайло Доцяк – 5 квітня 2023 року в результаті мінометного обстрілу в Луганській області», - уточнили у НГУ.

На Прикарпатті відкрили памʼятні дошки загиблим нацгвардійцям Юрію Дякуну та Михайлу Доцяку / Фото: Національна гвардія України

За словами голови Богородчанської громади Ростислава Заремби, Дякун з 2014 року постійно брав активну участь у волонтерському русі, а вже 2 березня 2022 року став на захист України.

«Михайло ж своєю чергою завжди казав, що ми повернемо скоро наші території й для того, щоб пришвидшити це, без вагань став на захист своєї країни. Михайло та Юрій – приклад для майбутніх поколінь, справжні патріоти своєї країни. Щирі співчуття рідним та близьким полеглих воїнів!», – повідомив він.

Читайте також: У Бахмуті загинув журналіст-військовий Володимир Мукан

Як повідомляв Укрінформ, 26 квітня на Івано-Франківщині відкрили памʼятну дошку загиблому нацгвардійцю Мар’яну Орищуку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-