На Луганщині загарбники наполягають на кремації загиблих

На Луганщині загарбники наполягають на кремації загиблих

Укрінформ
На тимчасово захопленій території Луганської області російські загарбники рекомендують ритуальним службам обмежити чисельність присутніх на похоронних процесіях до шести осіб, а також наполягають на кремації загиблих.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Луганська обласна військова адміністрація.

Як зауважили в ОВА, ворог і надалі намагається поповнювати втрати в живій силі за рахунок ув’язнених осіб. Зокрема на Луганському напрямку триває багатотижнева підготовка на одному із полігонів до 200 осіб із числа засуджених. Особовому складу комендантської роти, яка буде забезпечувати охорону цього контингенту, віддано наказ про відкриття вогню на ураження при будь-яких спробах до втечі чи непокорі.

“Останнім часом безповоротні втрати із примусово мобілізованих до армії рф мешканців Луганська та його околиць становлять близько 70 осіб на день. Щоб запобігти можливим проявам невдоволення серед населення, ритуальним службам рекомендовано коригувати чисельність присутніх на похоронних процесіях до шести осіб. Крім того, окупаційна влада наполягає саме на кремації загиблих на противагу похованню”, - наголосили в обладміністрації.

Читайте також: На Луганщині загарбники дислокуються у школах і вимагають, щоб там тривало навчання

Водночас, ідеться в повідомленні, місцевим лікарням все важче упоратися з великою кількістю поранених. Для лікування та реабілітації російських військових до Луганська з московської області нещодавно прибула група медиків, зокрема хірурги.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захоплених територіях росіяни проводять масові медогляди, після яких близько 70% дітей оголошують хворими і пропонують виїжджати "на лікування" в рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-