Кількість загиблих в Умані зросла до 16

Кількість загиблих в Умані зросла до 16

Укрінформ
Рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого російською ракетою під’їзду багатоквартирного будинку в Умані тіло іще однієї людини. Кількість загиблих на даний час налічує шістнадцять людей.

Про це інформує пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає Укрінформ.

“Станом на 14:00 з-під завалів житлового будинку деблоковано тіло загиблої особи.

Всього загинуло 16 осіб (з них 3 дитини), постраждало 18 осіб (з них 9 залишаються госпіталізовані), врятовано 17 осіб (з них 3 дитини) та вилучено 1 фрагмент тіла”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У посла Британії під час російської атаки постраждали друзі з Умані

Раніше у Міністерстві внутрішніх справ поінформували, що у зруйнованому під’їзді, за попередніми даними, проживали 109 людей. Рятувальники дістали тіла одинадцятьох загиблих. 17 людей вдалося врятувати, з них 3 дітей. 9 із врятованих отримують медичну допомогу.

Розбір завалів зруйнованого під’їзду в Умані займе добу, прогнозують у МВС.

Читайте також: Доля батьків двох загиблих в Умані дітей невідома - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі під час масованого удару росіяни випустили по Україні 23 крилаті ракети, з яких 21 знищили захисники. Також з повітря Україну атакували два БПЛА, їх ліквідували в Київській області.

У Черкаській області під час ранкової тривоги (близько 4:30) росіяни атакували Умань. Дві крилаті ракети влучили у житловий будинок і складські будівлі. Пошкоджено близько 10 багатоквартирних будинків.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-