Рятувальники дістали з-під завалів в Умані тіло одинадцятого загиблого

Рятувальники дістали з-під завалів в Умані тіло одинадцятого загиблого

Укрінформ
Рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого російською ракетою під’їзду багатоквартирного будинку в Умані тіло одинадцятого загиблого.

Про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

"Загинуло 11 наших громадян, 9 осіб госпіталізовано", – йдеться у повідомленні.

Як ​зазначив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, на місці події розгорнуто штаб і намети, де громадяни з сусідніх будинків і з будинку, який постраждав найбільше, можуть перечекати, поки місцева влада їм надасть місця притулку.

"На даний момент місцева влада забезпечила кожного продуктами харчування. Також працює гаряча лінія, куди можуть звернутися рідні та близькі тих наших громадян, які проживали в цьому та інших будинках, які постраждали в цьому районі", – цитує міністра пресслужба відомства.

Раніше Клименко повідомляв, що у зруйнованому під’їзді, за попередніми даними, проживали 109 людей. Рятувальники дістали тіла десятьох загиблих. 17 людей вдалося врятувати, з них 3 дітей. Дев’ятеро врятованих отримують медичну допомогу.

Розбір завалів зруйнованого під’їзду в Умані триватиме добу, прогнозує Клименко.

Читайте також: У Дніпрі після ракетної атаки врятували з-під завалів жінку

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі під час масованого удару росіяни випустили по Україні 23 крилаті ракети, з яких 21 знищили захисники. Також з повітря Україну атакували два БПЛА – їх ліквідували в Київській області.

У Черкаській області під час ранкової тривоги (близько 4:30) росіяни атакували Умань. Дві крилаті ракети влучили у житловий будинок і складські будівлі. Пошкоджено близько 10 багатоквартирних будинків.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-