У Львові проходить перший в Україні ярмарок молодіжного підприємництва JUNIOR EXPO 2023

У Львові проходить перший в Україні ярмарок молодіжного підприємництва JUNIOR EXPO 2023

Фото
Укрінформ
У Стрийському парку Львова проходить перший в Україні ярмарок молодіжного підприємництва JUNIOR EXPO 2023, на якому учні профтехучилищ продають свої вироби та проводять майстер-класи.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Сьогодні у Стрийському парку у Львові відбувається JUNIOR EXPO 2023 – перший в Україні ярмарок молодіжного підприємництва. У вас є чудова нагода придбати бенто-тортики, швидкочай, прикраси з натурального каміння, косметички, екоблокноти з ароматизованими сторінками, шопери, наноліхтарики, портативні турбопечі і ще багато інших цікавих і потрібних речей», - написав Козицький.

У Львові проходить ярмарок молодіжного підприємництва JUNIOR EXPO 2023 / Фото: Максим Козицький/Львівська ОВА (ОДА)

За його словами, ці вироби створили понад 300 учнів закладів професійно-технічної освіти Львівської та Чернівецької областей, які стали першими в Україні, хто взяв участь у навчальній програмі «Компанія» від Junior Achievement. У межах навчання вони започаткували 44 учнівські компанії.

За інформацією Львівської міськради, учасники ярмарку підготували для львів’ян та гостей міста дев'ять авторських майстер-класів: моделювання та дизайн одягу за мотивами мультфільму «Мавка», виготовлення декоративних свічок, розпис гіпсових фігурок, виготовлення екосумок, бісероплетіння, декорування патріотичних блокнотів, створення прикрас-амулетів з натурального каменю, декорування та розпис імбирних пряників та хімічний аналіз води.

Читайте також: В Ужгороді стартував «Сакура-фест» - що у програмі

Як повідомляв Укрінформ, у місті Кобеляки Полтавської області пройшов благодійний ярмарок, головною метою якого був збір коштів для придбання БПЛА для військового Олександра Лугового.

Фото: Телеграм Максима Козицького

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-