Львівський суд обрав запобіжний захід підозрюваному в підпалі церкви

Львівський суд обрав запобіжний захід підозрюваному в підпалі церкви

Укрінформ
У Сихівському районному суді Львова обрали запобіжний захід 31-річному уродженцю Ужгорода, якого підозрюють у підпалі церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ.

Про це повідомляє телеграм-канал Суспільне Львів з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень, передає Укрінформ.

“У Сихівському районному суді Львова обрали запобіжний захід чоловікові, якого підозрюють у підпалі церкви на Сихові”, - йдеться в повідомленні.

За словами чоловіка, він приїхав у Львів, щоб жебракувати. Не мав наміру підпалити церкву, але зробив це, щоб зігрітися. За даними суду, чоловік перебував напідпитку.

У Єдиному державному реєстрі судових рішень зазначається, що своїми діями чоловік завдав збитків церкві на суму 60 тисяч гривень. Крім того, в Ужгороді стосовно нього розглядається кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України, чоловік перебував у розшуку та стосовно нього застосовувались приводи. 

Читайте також: У Львові затримали підозрюваного у підпалі храму Різдва Пресвятої Богородиці

Суд обрав підозрюваному у підпалі чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави у розмірі вісімдесят прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 214, 720 гривень.

Як повідомляв Укрінформ, 14 квітня у Сихівському районі Львова підпалили двері церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-