У Вінниці відновили роботу всіх трамвайних маршрутів

У Вінниці відновили роботу всіх трамвайних маршрутів

Укрінформ
У Вінниці станом на 20 квітня відновили роботу усіх трамвайних маршрутів, рух якими був призупинений або обмежений через проблеми в енергетичній сфері.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Відсьогодні у Вінниці відновлено пасажироперевезення за трамвайним маршрутом №2 «Барське шосе – Вишенька». Це стало можливим завдяки поступовій стабілізації в енергосистемі України», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили Укрінформу в департаменті транспорту та міської мобільності, це останній з трамвайних маршрутів, на якому пасажироперевезення були призупинені через проблеми в енергетичній сфері, спричинені обстрілами енергетичної інфраструктури України.

Читайте також: У Вінницю доправили перший швейцарський трамвай Tram 2000

Наразі рух трамваїв на маршруті №2 відновлено, але не у повному обсязі. Кількість рухомого складу збільшуватимуть поступово в міру зростання пасажиропотоку.

Як повідомлялось, у Вінниці через брак необхідної потужності в енергосистемі країни довелося призупиняти рух трамваїв на маршрутах, які повністю або частково дублювалися тролейбусами, а також де була можливість збільшити кількість міських автобусів та маршрутних таксі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-