На лівобережжі Херсонщини росіяни мінують території біля інфраструктурних мереж – Хлань

На лівобережжі Херсонщини росіяни мінують території біля інфраструктурних мереж – Хлань

Укрінформ
На тимчасово захопленій території Херсонщини, у Новій Каховці, Каховці, військові рф закопують вибухонебезпечні бочки, а також мінують території поблизу інфраструктурних мереж.

Про це у Фейсбуці написав депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

«Пам’ятаєте інформацію, що на перехрестях окупованої Нової Каховки, росіяни залишають бочки з невідомим вмістом? Пізніше стало відомо, що вони вибухонебезпечні», - йдеться у дописі.

За словами Хланя, тепер подібні речі росіяни роблять у Каховці та в передмісті — в Любимівці: мінують території біля інфраструктурних мереж.

Також Хлань зазначив, що повернення так званих «адміністрацій», як це сталось у Каховці, закінчилось тим, що прийом ведуть звичайні «спеціалісти». Гауляйтери як і раніше перебувають у Генічеську і лише зрідка навідуються для картинки.

Читайте також: У Каховці росіяни захопили банк та організували там «паспортний стіл»

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема, і місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

На Арабатській Стрілці, на межі з Кримом, російські агресори почали зводити нову потужну лінію оборони.

На тимчасово захопленій Херсонщині російські військові та колаборанти збираються на Арабатській Стрілці – там розміщують і «адміністрації», і проводять бойові навчання.

Із тимчасово загарбаного Скадовська ворог переміщує подалі не тільки окупаційні адміністрації, а й «міністерства».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-