Ворог завдав авіаудару по центру Вовчанська: на ринку сталася масштабна пожежа

Ворог завдав авіаудару по центру Вовчанська: на ринку сталася масштабна пожежа

Фото, відео
Укрінформ
Минулої доби російська армія продовжувала обстріли прикордонних населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області, поранення дістали чотири людини.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Увечері 18 квітня росіяни завдали авіаційного удару по Вовчанську. Пошкоджено два житлові будинки, господарчі споруди та ринок. Сталася масштабна пожежа, горіло близько 60 торгових павільйонів.

Відео: Головне управління ДСНС України у Харківській області

“Внаслідок обстрілу подружжя 68-ми та 54-х років зазнало поранення. Допомогу їм надали на місці. Інформація щодо кількості постраждалих уточнюється”, - зазначив він.

За словами Синєгубова, у селі Петропавлівка Куп'янського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено щонайменше п’ять житлових будинків, поранення отримала 18-річна дівчина. Госпіталізована в стані середньої тяжкості.

Внаслідок обстрілу Дворічної Куп'янського району було поранено 77-річну жінку. Госпіталізована у важкому стані, повідомив глава ОВА.

У с. Кутківка Куп'янського району внаслідок обстрілів сталася лісова пожежа.

За словами Синєгубова, в області залишається високою мінна небезпека. У Балаклії Ізюмського району жінка 60 років у центрі міста наступила на протипіхотну міну "Пелюстка". Госпіталізована з осколковими пораненнями в стані середньої тяжкості.

За минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили майже 20 га території та знешкодили 100 вибухонебезпечних предметів, зазначив очільник ОВА.

Як повідомляє ДСНС у Фейсбуці, масований обстріл Вовчанська стався після 22:00.

Ворог завдав авіаудару по Вовчанську: у місті сталася масштабна пожежа, є поранені / Фото: Головне управління ДСНС України у Харківській області

"Окупанти гатили з авіації прямо по центру міста. В результаті удару виникли пожежі... По прибуттю до місця події було виявлено 2 осередка горіння: на території приватного домоволодіння та на місцевому ринку. Так, у першому випадку горіли 2 житлових будинки, літня кухня, 2 надвірні забудови на загальній площі 500 кв.м. Ще 10 сусідніх будинків зазнали пошкоджень. За попередніми даними, постраждали 2 людей. У другому - горіли близько 60 торговельних павільйонів на площі 1000 кв.м. Крім того, вогнем і вибуховими хвилями пошкоджені ще біля 150 павільйонів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загасити всі осередки горіння вдалося лише о 4 ранку.

Як повідомлялося, у Харківській області російські війська 17 квітня, обстрілювали прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського й Куп'янського районів, спричинивши низку пошкоджень і руйнувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-