Загарбники завозять на Луганщину башкирських дорожників для ремонту автошляхів - ОВА

Загарбники завозять на Луганщину башкирських дорожників для ремонту автошляхів - ОВА

Укрінформ
На тимчасово захоплені території Луганської області росіяни завозять дорожників із Башкірії для ремонту автошляхів.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі.

"37 башкирських фахівців прямують на захоплені території Луганщини аби відремонтувати там 16 ділянок автошляхів загальною протяжністю 30 км. У середньому по два кілометри на ділянку. Місцевих дорожників для такого обсягу робіт не знайшлося”, - зауважив Лісогор.

росіяни також запрошують на "роботу" колишніх місцевих працівників Міністерства внутрішніх справ. 

"При цьому, загарбники знизили вимоги прийому – вже навіть не потрібно офіційне підтвердження стажу. Потенційному колаборанту достатньо просто мати “рекомендації” від двох чинних “працівників МВС", - наголосив Лисогор.

Читайте також: росЗМІ пишуть, що путін нібито відвідав Херсонщину та Луганщину

Ворог продовжує відкривати масований вогонь по населеним пунктам області із артилерії різних калібрів. Так, російські війська обстріляли Невське, обстріл розпочався 18 квітня приблизно о 19:00.

"На нашому напрямку фронту росіяни майже щодня випускають більшу кількість снарядів, ніж будь-де ще. І все частіше від цього страждають цивільні, які ще залишаються в прифронтових селах. Учора ввечері поранено літню жінку. В неї мінно-вибухова травма, осколкові рани стегна. Постраждалу госпіталізували до однієї з лікарень Донеччини. Люди бачать смерть сусідів та рідних і все ще відмовляються виїхати в безпечні регіони", - зазначив Лисогор.

Артилерійських обстрілів також зазнали Стельмахівка та Білогорівка.

Як повідомляв Укрінформ, на захопленій території Луганщини так звані "районні адміністрації" складають списки власників російських паспортів для передачі у "військкомати".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-