БЕБ викрило підпільний цех з виготовлення брендового одягу

БЕБ викрило підпільний цех з виготовлення брендового одягу

Фото
Укрінформ
Бюро економічної безпеки на Полтавщині викрило підпільний цех з виготовлення одягу під марками відомих брендів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Полтавській області викрили підпільний цех, де шили одяг з підробленими марками відомих світових брендів", - йдеться в повідомленні.

Слідством встановлено, що незаконно виготовлену продукцію продавали на сторінках у соціальних мережах, в основному Інстаграм, та з використанням кур'єрських служб доставок. Товар реалізовували за готівку.

Зазначається, що детективи провели обшук приміщення цеху. Вилучили 25 швейних машинок, 6 станків для професійної вишивки, різноманітний одяг з використанням знаків торговельних марок фірмового найменування. Також вилучили понад 1000 сумок та ременів, фурнітуру, комп’ютерну техніку.

Читайте також: БЕБ зупинило незаконне виробництво цигарок на Одещині

Таким чином, незаконна діяльність підприємців, використання торговельних марок фірмового найменування, які не є оригінальною продукцією компаній, що володіють такими знаками, завдала матеріальної шкоди в особливо великих розмірах.

Наразі слідчі дії тривають, встановлюється повне коло причетних осіб до незаконної діяльності.

Як повідомлялось, БЕБ скерувало до суду обвинувальний акт щодо організованої групи за підробку відомого бренду побутової хімії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-