У Львові проходить Міжнародний форум реабілітації

У Львові проходить Міжнародний форум реабілітації

Фото
Укрінформ
У Львові 12 квітня проходить Міжнародний форум реабілітації, під час якого було наголошено, що вчора у Львові відкрили сучасний корпус реабілітації UNBROKEN Національного центру “Незламні”.

Про це повідомляє в Телеграмі начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

“Спільними зусиллями напередодні у Львові відкрили реабілітаційний корпус UNBROKEN. Днями в нашій області також запрацює перша черга ультрасучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки для постраждалих від війни Superhumans Center”, - йдеться в повідомленні.

За словами Козицького, серед амбасадорів центру – Стінг, Труді Стайлер, Річард Бренсон, Говард Баффет.

Він вважає, що у кожній області нашої держави має бути принаймні один такий центр.

Читайте також: В Україні допомогу з реабілітації надають 630 медзакладів

“Ті, хто зараз бореться на передовій за майбутнє нашої держави, мають знати, що у них є гідне майбутнє в Україні після того, як вони повернуться з війни. Що, якщо буде потрібно, тут, вдома, поруч з близькими, їм безкоштовно нададуть найкраще лікування, протезування, психологічну допомогу, реабілітацію і допоможуть повернутися до мирного життя й знайти себе у ньому”, - наголосив очільник області.

Як повідомляв Укрінформ, у Національному реабілітаційному центрі «Незламні» відкрили сучасний семиповерховий корпус, де щороку зможуть надавати допомогу 10 тисячам українців.

Фото: Максим Козицький/Львівська ОВА (ОДА)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-