Через повінь на Десні перекрили кілька доріг у Чернігівській області

Через повінь на Десні перекрили кілька доріг у Чернігівській області

Укрінформ
Через весняну повінь на Десні закритий рух дорогою державного значення Р-65 на Чернігівщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА.

"У зв'язку з підняттям рівня води в річці Десна з 9 години 10 квітня 2023 року введено тимчасове закриття руху для всіх транспортних засобів на ділянці автомобільної дороги загального користування державного значення Р-65 КПП "Миколаївка"-Семенівка-Новгород-Сіверський-Глухів-КПП "Катеринівка", км 80+175-км 80+525 (с. Путівськ)", - йдеться в повідомленні.

Через підйом рівнів води на Десні спостерігається ускладнення гідрологічної обстановки з затопленням заплав, порушенням транспортного сполучення та підтопленням домоволодінь. Зокрема, тимчасово припинено пряме транспортне сполучення автодорогою місцевого значення Новгород-Сіверський - Бирине з 3 населеними пунктами Новгород-Сіверського району (с. Бирине, с. Прокопівка, с. Підгірне). Призупинено функціонування паромної переправи у напрямку 4 населених пунктів Корюківського району (с. Пекарів, с. Кнути, с. Костирів, с. Синютин). Порушено транспортне сполучення з селищем Луки Корюківського району (Менська громада).

Читайте також: Юрій Стальниченко, секретар Менської міської ради

Як повідомляв Укрінформ, учора в Чернігівській області було відкрито рух транспорту по відремонтованому мосту через Десну.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-