Черкаська ТЕЦ із 9 квітня призупиняє роботу

Черкаська ТЕЦ із 9 квітня призупиняє роботу

Укрінформ
Черкаська ТЕЦ «Черкаське хімволокно» з 9 квітня 2023 року тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії для проведення ремонтних робіт.

Про це повідомляє пресслужба компанії, передає Укрінформ.

«Починаючи з 9 квітня, підприємство тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Така зупинка діяльності теплоелектроцентралі зумовлена необхідністю проведення ремонтних робіт на основному виробничому обладнанні підприємства, які можливо виконати лише за умови повного відключення енергоустаткування», - йдеться в повідомленні.

Під час зупинки ТЕЦ заплановано провести відновлювальні роботи системи гідрозоловидалення, головного паропроводу та ліній паливоподачі.

«Виконання зазначених робіт є запорукою стабільної роботи ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» впродовж всього міжопалювального періоду та дозволить надійно й безаварійно пройти наступний опалювальний сезон 2023-2024 рр.», - додали в компанії.

Читайте також: Херсонська ТЕЦ відновила роботу

Як повідомляв Укрінформ, на Черкащині гідроелектростанції на річках Гірський та Гнилий Тікич під час очікуваного водопілля на початку березня відчували дефіцит води й працюють одну годину на добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-