Співпрацювати з ворогом погодились 700 мешканців Мелітопольського району – мер

Співпрацювати з ворогом погодились 700 мешканців Мелітопольського району – мер

Єдині новини
Укрінформ
На співпрацю з ворогом погодилося 700 людей. Мова йде про Мелітополь та Мелітопольський район.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Якщо говорити про Мелітополь та район, то на співпрацю з ворогом (хто став колаборантом, хто допоміг з організацією псевдореферендуму), то в нашому реєстрі зібрано 700 людей. Це ті люди, хто почав захоплювати школи і навчати дітей, і ті, хто пішли до фейкової податкової, пенсійного фонду і так далі. Ці 700 людей перевірені, по них є факти колаборації, йдуть кримінальні провадження і будуть вручатись підозри", - повідомив він.

Читайте також: Верещук рекомендує українцям тимчасово виїхати з ТОТ до третіх країн

Щодо того, чи багато колаборантів серед представників влади, то Федоров зазначив, що серед тих, хто працював у структурі міської ради на бік ворога перейшло не більше 10 людей.

Як повідомлялося, сьогодні зранку, близько 8:20, в Мелітополі пролунав вибух. Наразі точно не відомо, що саме вибухнуло. Проте, як зазначив Федоров, вибух стався в тій частині, де знаходиться військовий аеродром, локомотивне депо - тобто там, де є скупчення ворожої техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-