загарбники примушують підприємців Луганщини відкривати рахунки у підсанкційному банку

загарбники примушують підприємців Луганщини відкривати рахунки у підсанкційному банку

Укрінформ
російські загарбники примушують підприємців Луганської області відкривати рахунки в підсанкційному банку.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна державна адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

«Підсанкційний російський банк, який стає монополістом на території так званої «лнр», повідомив, що з 1 липня не обслуговуватиме рахунки юридичних осіб та індивідуальних підприємців, відкритих в інших фінансових установах», - ідеться в повідомленні.

Рекомендовано заздалегідь звернутися до будь-якого офісу банку для відкриття нових розрахункових рахунків та отримання реквізитів. Потім необхідно закрити рахунки, якім підприємці користувалися раніше.

У Луганській ОВА також повідомили, що минулої доби російські війська атакували поблизу Невського, Кремінної, Діброви та Серебрянського лісництва.

Читайте також: На Луганщині загарбники виселяють людей з осель для розквартирування своїх військових

«Ці їхні спроби виявилися безуспішними - українські військові на Лиманському та Куп’янському напрямках гідно тримають оборону. Ворог більше місяця проявляє там активність, веде безуспішні наступальні дії. Днями нашим хлопцям вдалося знищити зенітно-ракетний комплекс «Бук», автоматизований комплекс радіоелектронного придушення РБ-301Б «Борисоглєбськ-2», а також склад з боєприпасами окупантів», - заявив виконувач обов’язків начальника обласної військової адміністрації Олексій Смирнов.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій російськими військами території Луганської області продукти в магазинах з’являються лише після приїзду «гумконвоїв».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-