У Миколаївській облраді обрали тимчасового керівника

У Миколаївській облраді обрали тимчасового керівника

Фото
Укрінформ
Першим заступником голови Миколаївської обласної ради, який виконуватиме обов’язки голови, став депутат із фракції «Слуга народу» Антон Табунщик.

Про це йдеться на сторінці облради у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Під час позачергової сесії Миколаївської обласної ради VIII скликання в офлайн-форматі, шляхом таємного голосування, депутати обрали першого заступника голови обласної ради. Ним став депутат обласної ради із фракції «Слуга народу» Антон Табунщик», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відтепер він виконуватиме обов’язки голови обласної ради у зв’язку з призначенням його попередниці Ганни Замазєєвої на посаду до Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України. Вона склала повноваження під час цієї ж позачергової сесії.

Усього на засіданні позачергової сесії були присутні 43 депутати. За обрання кандидатури Табунщика свої голоси віддав 41 депутат. Один проголосував проти.

Табунщик закінчив Миколаївську державну аграрну академію за спеціальністю «Облік і аудит» та здобув кваліфікацію економіста з бухгалтерського обліку та фінансів. Понад 15 років працював у фінансових установах, 7 з яких – на керівних посадах.

Читайте також: Зеленський звільнив голів Луганської, Одеської та Хмельницької ОДА

З 2020 року – депутат Миколаївської обласної ради VIII скликання від партії «Слуга народу», секретар постійної комісії з питань науки і освіти, інновацій, молоді, сім’ї і спорту, культури та духовності. Також обіймав посаду начальника відділу бюджету та аналізу обласних програм в Миколаївській обласній раді.

Варто зазанчити, що Табунщика обрано під час позачергової онлайн-сесії, трансляція якої не проводилася.

Як повідомлялося, голову Миколаївської обласної ради Ганну Замазєєву призначено керівником Державного агентства з питань енергоефективності та енергозбереження. Вона була обрана головою Миколаївської облради у грудні 2020 року від партії «Слуга народу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-