Війська рф минулої доби 88 разів обстріляли Херсонщину, троє поранених

Війська рф минулої доби 88 разів обстріляли Херсонщину, троє поранених

Укрінформ
За минулу добу, 15 березня, по Херсонській області російська армія здійснила 88 обстрілів, випустивши 413 снарядів із важкої артилерії та "Градів", троє людей дістали поранення.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

“За минулу добу противник здійснив 88 обстрілів, випустивши 413 снарядів з важкої артилерії та "Градів", - йдеться в повідомленні.

Херсон ворог обстріляв пʼять разів, при цьому 16 снарядів влучили у житлові квартали, приватні й багатоквартирні будинки.

Як зауважив Прокудін, троє людей дістали поранення.

Читайте також: росіяни за добу вбили цивільного на Донеччині, ще 11 поранили

Також очільник ОВА повідомив, що за минулу добу зі звільненої від росіян території Херсонщини евакуювали ще 113 осіб.

Як повідомила в ефірі загальнонаціонального телемарафону “Єдині новини” керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, на Кінбурнській косі за минулу добу обстрілів не було.

"Це пов'язано з тим, що до цього ретельно відпрацювали наші Сили оборони і змусили ворога відтягнути вогневі позиції з тієї частини коси, звідки вони могли завдавати ударів. А поки що підтягнути нові їм неможливо, в тому числі і через штормову погоду", - сказала вона.

Гуменюк додала, що зазвичай загарбники вишукують для себе безпечні місця під прикриттям мирного населення, але зараз відтягли свої сили ближче до материкової частини.

"Вочевидь, для спорядження, оновлення свого особового складу, тому що наші попередні удари були досить результативні, коли ми знищили кілька артилерійських установок", - зазначила вона.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, за минулу добу, 15 березня, росіяни завдали три ракетні та 29 авіаційних ударів і здійснили 79 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-