До лікарні в Біловодську на Луганщині привезли 150 поранених «вагнерівців»

До лікарні в Біловодську на Луганщині привезли 150 поранених «вагнерівців»

Укрінформ
До лікарні у тимчасово захопленому росіянами Біловодську Луганської області привезли 150 поранених “вагнерівців”.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

"На фронті росіяни продовжують зазнавати втрат. Так, на територію Біловодської районної лікарні днями на лікування привезли 150 найманців так званої пвк "вагнер", - ідеться у повідомленні.

Також в ОВА повідомляють, що при виїзді в росію жителям тимчасово захоплених населених пунктів Луганщини необхідно упродовж тижня отримати реєстрацію. "Наявність цієї реєстрації перевіряють як на місці, так і при спробі повернення на окуповану Луганщину. Людей на кордоні висаджують, якщо не домовишся. Для потрапляння в Луганськ потрібен спеціальний пропуск із причинами поїздки в місто. На митних постах ретельно перевіряють і документи, і багаж. Хоча у кремлі кажуть, що кордонів нема", - ідеться у повідомленні.

Крім того, жителі тимчасово захопленого Сєвєродонецька все частіше скаржаться на мародерство з боку "ремонтних бригад", які показово замінюють вікна в обраних ними багатоповерхівках. "Будівельне сміття після робіт ніхто не вбирає, водночас з квартир містян зникають не тільки особисті речі, а й меблі. І неважливо, де ти зараз мешкаєш – в безпечних регіонах України, в окупованому населеному пункті подалі від лінії фронту чи просто поїхав з Сєвєродонецька на пару днів за документами в Луганськ. На зауваження окупанти обіцяють посилити поліцейський режим, але ж всі розуміють, що на гастролерів-ремонтників чи військових рф, які, переважно зараз й чинять мародерства, ніхто тиснути не буде. Лише збільшать контроль цивільного населення", - зазначають в ОВА.

Читайте також: На Луганщині жінки вимагають від росії звільнити їхніх чоловіків з армії за віком

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 14 березня 2023 року ліквідували близько 160 тисяч 540 російських агресорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-