Будинки на окупованій Луганщині вже кілька разів змінили російських «квартирантів» - Гайдай

Будинки на окупованій Луганщині вже кілька разів змінили російських «квартирантів» - Гайдай

Укрінформ
У будинках поблизу лінії фронту, які відбирають росіяни, спостерігається постійна «ротація» - після відправлення в окопи їх після бою, у кращому для них разі, везуть до шпиталів.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Це відбувається у всіх населених пунктах вздовж лінії фронту. Тут людей або взагалі виганяють з будинків, або підселяються до них мобілізованих. Хоча окупанти в цих оселях надовго не затримуються. Їх заселили, через певний час відправили на фронт – і відразу заселяють нових. Це говорить про те, що вони або не повертаються взагалі, або повертаються «трьохсотими» і відразу розподіляються по шпиталях», - розповів Гайдай.

Він зауважив, що мародерством росіяни займаються незалежно від того, чи є у помешканнях власники, чи їх уже вигнали. Тут ситуація «стабільна».

Очільник Луганщини додав, що взагалі ситуація на Луганському відтинку фронту важка, але контрольована.

Читайте також: На Луганщині загарбники переобладнали низку лікарень у казарми

«Проривів збоку російських військ немає, хоча вони щодня намагаються знайти слабку ділянку в нашій обороні. Найважча ситуація – в районі Кремінної», - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Старобільську Луганської області складають списки помешкань для заселення російських загарбників.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-