В Україні прогнозують невеликий сніг і дощ, на півдні до +14°

В Україні прогнозують невеликий сніг і дощ, на півдні до +14°

Погода
Укрінформ
В Україні у вівторок, 7 березня, опади у вигляді невеликого снігу очікуються вночі у західній частині, вдень у північних, центральних та східних областях буде невеликий мокрий сніг та дощ.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

На решті території без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південний, південно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, у Криму 1-6° тепла; вдень 3-8° тепла, у південній частині 9-14° тепла.

У Києві та Київській області 7 березня вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Температура у столиці вночі 0-2° морозу, вдень 4-6° тепла; по області вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 3-8° тепла.

В наступні два дні, 8-9 березня, в Україні збережеться прохолодна погода з опадами у більшості областей. Зокрема, 8 березня у західних областях, вночі і в східних, вдень також у північних та північно-східних областях невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, у Карпатському регіоні помірні опади. На решті території без істотних опадів; температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, на Сумщині та Чернігівщині 0-5° морозу, вдень у північних та більшості західних областей 6-11° тепла, на решті території 9-14°.

9 березня у західних, північних областях мокрий сніг та дощ; на решті території невеликий дощ, лише у південних (вночі та у центральних) областях без істотних опадів. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла, у більшості центральних областей і на Закарпатті 7-12°, у південних та східних областях вночі 3-8° тепла, вдень 11-16°.

Вітер в Україні переважно південно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с.

Читайте також: На Вінниччині завчасно зацвіли підсніжники і прокинулись борсуки

У столичному регіоні 8 березня вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ; 9 березня мокрий сніг (вдень з дощем). Температура у Києві вночі 8 березня близько 0°, вдень 3-5° тепла; 9 березня вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла. По області 8 березня вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 6-11° тепла; 9 березня вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла.

Упродовж 10-11 березня в Україні також переважатиме дощова погода. За прогнозами синоптиків, 10 березня у західних, північних областях вночі мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-7° тепла. На решті території дощ, вночі у південно-східній частині, вдень у більшості центральних областях без істотних опадів; температура вночі 1-7° тепла, вдень у центральних областях 6-12°, у південних та східних областях 10-15°.

11 березня вночі без істотних опадів, вдень у західних, північних та місцями центральних областях дощ, в Карпатах з мокрим снігом. Температура у південній частині вночі 1-7° тепла, вдень 10-15°; на решті території вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 8-13° тепла, у північних та більшості західних областей 5-10° тепла.

У Києві 10 березня вночі мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів; температура вночі 0-2° тепла, вдень 4-6° тепла. 11 березня вночі без істотних опадів, вдень дощ; температура вночі 0-2° морозу, вдень 7-9° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-