У Дніпрі викрили бандитів, які видавали себе «тероборонівцями» і катували людей

У Дніпрі викрили бандитів, які видавали себе «тероборонівцями» і катували людей

Фото
Укрінформ
Правоохоронці викрили учасників банди, які займались розбоєм у місті Дніпро.

Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідування у Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зазначається, семеро жителів Дніпра представлялися військовослужбовцями територіальної оборони міста та вимагали у своїх жертв гроші.

Зловмисники здебільшого нападали на громадян за місцями їх проживання. Вони катували потерпілих, вимагаючи віддати грошові кошти та цінне майно.

“В одному із випадків вони виламали двері та вдерлися до житла потерпілих. Вони почали бити мешканців квартири та вимагати 2 тис. доларів США. Щоб отримати гроші, нападники просвердлили руку потерпілому його ж шуруповертом. Після цього вони обшукали квартиру та забрали усі речі, які їм сподобались”, - повідомили в ДБР.

Водночас не отримавши грошей, члени банди зв’язали потерпілим руки й відвезли до гаражів, де продовжили бити та вимагати готівку.

За даними правоохоронців, після вчинення злочинів підозрювані розподіляли між собою награбоване майно та розпоряджались ним на власний розсуд.

У межах кримінального провадження був проведений 21 обшук, вилучена велика кількість зброї, боєприпасів, вибухівки, речі потерпілих, докази вчинення протиправної діяльності.

Читайте також: Суд арештував подружжя, яке обвинувачують у катуванні трьох дітей

Сімом особам повідомили про підозру за фактами незаконного позбавлення волі із заподіянням потерпілим фізичних страждань, інформує ДБР.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Крім того, повідомили в ДБР, за супроводу Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції перевіряється причетність працівників поліції до вчинення приховування тяжкого та особливо тяжкого злочину.

Фото: ДБР, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-